PTG terapija

 PTG terapija (podplati-telo-glava)lotosov-cvet

 

 

bars monocular-moxibustion-box-bamboo-moxibustion-box-appliance-wood-bamboo-moxa-burner-acupuncture-massage-device 61trwdbttvl-_sl1000_

 

V življenju hodimo po mnogih poteh, da bi se osvobodili pritiska in zaživeli v budni polnosti . Gibamo telo, se dotikamo čustev, opazujemo um in dovolimo, da v nas deluje sila po prasili…. Ko prehodimo dovolj poti in že doživljamo sebe iz znotraj navzven, se nam še vedno lahko pripeti, da nas lovijo neizživeti spomini preteklih dejanj. Tako se nam lahko dogajajo tudi stvari za katere menimo, da jih nismo same izbrale. Nekako jih ne moremo harmonizirati v telesu, a so tu in nam zasedajo prostor kakor ga zaseda tista majhna vaza na polici dnevne sobe, ki ni čisto naša, a nam jo je podarila babica.  Za vse tiste napredne, ki ste na tej notranji poti zastale v koraku ali ne zmorete same čez proces, se je brez napora in umovanja porodila terapija, ki sem jo poimenovala PTG. (podplati, telo in glava) Ob Feng Shui izračunu vaše ugodne smeri vas najprej obrnem v ustrezno smer neba, da prejmete najboljšo podporo zdravilne energije tega leta. Nato v harmonizaciji diha in izdiha aktiviramo stopala, ob spremljavi tople »mokse« . Moksa je zeliščna palčka, ki se prižge in je varno shranjena v škatlici, da od nje prejmemo samo topel Qi in esence. Z njo ogrejemo maternico in celo telo, z vprašanji  vas peljem do občutkov, misli in čustev, ter jih presnovljene, predihane, s pomočjo pulzne tehnike, pošljemo tja od koder so prišli. Z nežnimi pritiski glave sprostimo še kar ni našega, in smo na poti vase, pobrali od zunanjosti. Tako odstranjene zadeve naj ostanejo zunaj zato z mehkimi aktivacijami točk zapečemo stanje v »hard disk« naše telo in ga tako ohranimo svežega in vitalnega osvobojenega tiste vaze s katere smo poprej nenehno brisale prah… Tako osvobojene lahko v polnosti uživamo v svojih telesih, se počutimo zdrave, jasnega uma in radostnega srca.

V vseh teh mesecih se vas je zvrstilo mnogo, ki ste se preprosto odločile, da nekaj spremenite in ste opravile delo na sebi ter s tem osvobodile ženskost raznih zgoščin, zavezanih rutic, suhega vejevja, kovinskih opilkov iz pljuč, vezic okoli mehurja, prahu iz jajčnikov, zadrgnjenih špag in srčnih ščitov, za kar se vam iz srca zahvaljujem. Vse kar osvobodi ena ženska, osvobodi za vse nas.

Vabljene še vse tiste, ki vas pokliče…

Srčno pozdravljene, Irena Erjavec

 

Terapevtsko delo PTG se izvaja ob naslednjih terminih:

  • Ponedeljek: med 8:30 in 20:00 uro
  • torek: med 8:30 in 18:00 uro
  • sreda: med 8:30 in 15:00 uro
  • četrtek: med 8:30 in 20:00 uro

Terapija traja običajno od ene ure do ure in 20 minut.  Vrednost tretmaja je 45,00€. Število obiskov je stvar vašega dobrega občutka in telesa kako hitro spušča iz sebe.

Pripravila sem vam tudi darilni bon, da pocrkljate vaše prijateljice, sestre, hčere, mame, babice, …., ki ga lahko naročite osebno ali na spodnji mail. Bon lahko prevzamete osebno ali ga prejmete po povzetju po plačilu na trr.

Naročanje na telefon:  051 23 453 ali mail: ireni.erjavec@gmail.com

Na spodnji povezavi si lahko prenesete letak. ptg-terapija