Ba-Zi

 

Ba-zi natalna karta

BA-ZI kitajska astrologija štirje stolpci usode

Če Feng Shui ureja pretok energij skozi hišo pa starodavna kitajska astrologija BaZi bere energijske faze posameznika  in zapise energij znotraj njega. Ob rojstvu vsak od nas prejme energijski zapis glede na položaj planetov v trenutku rojstva. Ta zapis BaZi svetovalec bere kot  vašo usodo. Da pa usodo presežemo nam ozaveščanje stanja, ki nas blokira in stanja naših energijskih potencialov omogoča, da zavestno naredimo drugače, se drugače vedemo in delujemo tako, da se lahko postavimo na svoje mesto pod soncem tako na zasebnem in poslovnem področju. Lahko razberemo s kom smo kompatibilni in s kom manj, kakšen poklic naj opravljamo, kako je s področjem izobrazbe, urejamo vzgojo otrok, partnerske odnose in odnose znotraj poslovnega okolja, katere sodelavce naj zaposlimo v teamu. Pogosto ljudje ne vemo kaj naj bi darovali ob rojstvu otroka: Prav vsaka mama bi bila vesela takšnega darila saj ji je, z resničnim vpogledom v pravo naravo sebe in otroka, olajšana vzgoja.

 

Področja svetovanja:

OSEBNO: Naš notranji potencial, izobraževalna pot, poklic, kariera, partnerski odnosi, odnosi v širši družini, poroka, otroci in vzgoja, zdravje, prehrana, selitve, okolje v katerem naj živimo, odnos do financ, upokojitev, kako živeti resnično naravo.

DRUZINA

 

POSLOVNO: izbor dobrega datuma za otvoritev posla, izbor dobrega datuma za sprožitev reklamnega oglasa, pričetek promocije, kadrovanja, povezovanje teama med seboj, svetovanje pri poslovnih partnerstvih.

 

BUSINESS